head

Nuffy

Thursday, December 9, 2010

Misi Hari Ini-Tak Nak Tido Sampai Pagi Esok

Esok paper last aku,
lepas tu aku bercuti 3 minggu.
berapa minggu????
yessss 3 minggu...hahaha...lama tak?:(

Aku plan hari ni tak nak tido.
Nak baca sikit-sikit untuk exam esok.
Harap-harap mata aku mampu bertahan.

Kawan aku ramai yang stay up kat library 
Siap 2,3 hari tak tido.
Kalau tido pun 1,2 jam jer.
Kenapa aku tak boleh jadi macam diorang????

3 comments:

intan izani said...

study smart, bro.
2,3 hari tak tido tu tak elok untuk minda nak jawab exam.
quality itu penting, bukan quantity..
tapi i pun mcm tu, study last minute.

Puan aiNa Rahman said...

mel..good luck. lepas tu merdeka..yihaaaa

qellissa said...

Gud luck for ur exam ye..=)