head

Nuffy

Wednesday, November 10, 2010

Saerah Menikah Senyap-Senyap

Sebenarnya,aku bukak jer kosmo online aku terbaca tajuk "Saerah Menikah Senyap-Senyap" dan berikut adalah petikan berita kosmo tersebut:


KUALA LUMPUR - Siti Saerah yang merupakan adik kepada penyanyi wanita nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza dipercayai telah bernikah pada 27 Oktober yang lalu.Menurut Rozie Abd. Razak, Saerah, 27, yang pernah menyertai program realiti TV, One In A Million musim kedua pada tahun 2008 telah bernikah dengan lelaki yang dikenali sebagai Epul atau Saiful Anuar, 27. Pasangan suami isteri itu kini dipercayai sedang berbulan madu di salah sebuah pusat peranginan di Johor.
"Memang saya akui yang adik ipar saya itu telahpun bernikah kira-kira dua minggu yang lalu dan majlis hanya dibuat secara sederhana sahaja dihadiri oleh ahli keluarga terdekat kedua-dua belah pihak di Kuala Lipis, Pahang.
"Bagi kami sekeluarga, apa yang lebih penting ialah Saerah sekarang sudah selamat bernikah dengan lelaki pilihannya dan menjadi seorang isteri sekarang," ujarnya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Tak mengapalah dia nak menikah senyap-senyap ker atau sorok-sorok ker,sebab bagi aku dia ni bukan dikenali kerana bakat atau kerana dia betul-betul famous disebabkan bidang nyanyian pun. Populariti kakak dia mengatasi bakat yang dia ada.Kalau kita tanya siapa pun tentang siapa Siti Saerah tu?Orang tak cakap dia penyanyi lagu blablabla pun,tapi orang akan cakap dia adik kepada Datuk Siti Nurhaliza.

Biar jer lah dia kawin senyap-senyap itu hak dia.

12 comments:

Eryati said...

erm..tak kisah pun dia kawen senyap ataupun kecoh...tak minat dia langsung!

Cik Jari said...

kawen dh die tuh ek...muge bhgia ke akhir hayat

wachak said...

mana ada istilah kawin senyap2 ni. Nabi pun pesan suruh buat kenduri kawin ni walaupun hanya sembelih seekor kambing. tujuannya untuk bagitau orang yg sifolan ni dah kawin. Dunia akhir zaman makin pelik ...

White Bird said...

tk kisah la .. tk kenal pun

¶A.K.I¶ said...

xsangka black mel layan arts msia~
lisa surihani kat mne skrg?
keh keh keh

jijie said...

saerah aje pon kot... hehe... memang dia tak terkenal.. n tak perlu kot depa kecoh2 kalo die tak bgtau.. semoga dia berbahagia

aNiSa hANg tUaH said...

baguslahh die kawen
hehhee

molmolla said...

hikhikhik!!! ayat direct tu :D

qellissa said...

alah even dia kawen bising2 pon dia tu sape? artist ke? bukan kan..so baiklah dia kawen senyap2 bukan popular pon..hihihi

missgee said...

Biar je laa..
Dia bukan best pun..
hohoho

p3perak said...

mel kawen nnt, jemput kami eh..
hehehehe

Langit Pertama said...

Kan dia kawen sederhana..
bukan senyap2..
Kalo dia hebohkan pn, buat malu muka dia ja...