head

Nuffy

Thursday, September 2, 2010

Kecik-Kecik Dah Sangap

credit to google

Kelmarin aku berpeluang untuk berbuka puasa di KFC dengan rakan-rakan aku.Memang agak ramai jugak orang berbuka puasa kat KFC tu,kemudian datang sepasang couple yang si perempuannya pakai baju agak sexy sedikit sehingga menampakkan lurah.Biasalah nampak lurah dah bersepah,tapi yang aku nak ceritakan bukan pasal perempuan nampak lurah,tapi pasal sekumpulan budak lelaki anggaran aku mungkin tingkatan2 atau 3.

Memang nampak kesangapan budak-budak tersebut,kejap-kejap tengok perempuan tu,kejap-kejap tengok.Nak tengok pun control-control la sikit.Ni dah nampak sangat dah.Bulan puasa lak tu.Lantak korang lah.mata korang,akal korang,puasa korang.
 
Tapi aku hairan bila perempuan datang nak berbuka puasa tak kiralah KFC,McD atau kedai mamak,kenapa perlu pakai pakaian yang boleh menggugat iman seseorang lelaki?Adakah bertujuan untuk menguji atau memang dah tak ada baju lain nak pakai?Hanya perempuan tersebut yang ada jawapan.

p/s:Besok nak balik kg..tapi kenapa aku tak rasa seronok pun....

12 comments:

hans said...

bagi diorang baju tu biasa jer
tapi bagi lelaki memang nampak seksa

anyway, pic tu lucu
hahaaha

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

Afiqah Azmee said...

rasa nak tampo plak budak tu ekeke..

nasib baik comey :P

yott said...

haha..itu budak dlm gambar tak padan dgn kecik...adik sapa la tu..hehe

Langit Pertama said...

Brg free kan, sape tak nk tgk...
Pmpn tu plk asa bangga je wat dosa bln posa...

shasha said...

huhu...kureng rse malu ah pompuan sebegitu..

btw, nice pic! noti gler budak kecik tu! haha

Donha said...

kfc? =,,=
esok ke? selamat pulang ke kampung yea. jalan elok2. jangan buat bising2 dalam kereta. cari lagu raya banyak2.

wachak said...

x der yg special menunggu kat kpg.
tu pasal boring. cuba raya ni ko
suruh mak ko cari kan sorang. Dah
dok kampung seminggu ko balik tempat
ko study. Lepas tu wa jamin mesti
lepas tu ko menghitung hari bila nk
balik kampung hehehe

NAJ HEBAT said...

aku dah dekat rumah!!

weee~~~


jom kita terjah para gadis yg berlurah V atau U itu..

la~La~la

Lia3003 said...

bagi dia pakaian macam tu x sexy, maybe bagi dia, sexy adalah when she wears 'pakaian mandi'

ribena.illina said...

kenapa ek skg pasai pakaian wanita di bangkitkan..kalo kat opis dlu. abg opis slu ckp. nk g bazar cuci mate...heeee. then perasan x black mel ribut taufan kat bazar kan. ke sebab byk sgt yg haram..heeee


pjg nye bena bebel..heeeeeeee~

taqie said...

perempuan yg kena jaga lebih sbb perempuan kan fitnah bagi lelaki :)

tak seronok? balik je..nnt seronok sendri :)

molmolla said...

kahkahkah!!! budak2 sungguh~ dan yg dah besar pun tak lari dari kesalahan tu kan? :)

dan kepada pmpn tu, aigoooo! puasa kot. pakai leklok. tak pose pun belajar lah tutup aurat. nt kat akhirat kena bakar semua~