head

Nuffy

Sunday, August 29, 2010

Atas Tertutup Bawah Terbuka[18sx]






Gambar ni aku dapat daripada fb kawan aku hasil tag beramai-ramai.Kepada pemilik gambar ni,aku pinjam kejap.Pandai dia pakai tudung tutup aurat.Tentang skirt tu,aku rasa mungkin dia terlupa pakai seluar atau mungkin ini fesyen terbaru sempena menyambut hari raya Aidilfitri yang bakal tiba.
 
So,kepada sesiapa yang masih mencari-cari fesyen terkini,ini merupakan fesyen alaf baru.Tapi kalau tok wan korang atau tok nek korang masih hidup jangan cari pasal dress up macam ni.Silap-silap haribulan,orang lain makan lemang,korang makan buluh lemang.

~~Selamat Berpuasa dan Berbuka~~

26 comments:

jijie said...

nak kena kejar kot dengan parang dek atok nek die... T_T

Syafiq Kadiran said...

ade tgk kat fb gak...bad hair day kot pompan tu...pasal tu la paki camtu...

FarhanaDr said...

Huhu.. Bila fesyen lagi dutamakan dari soal agama..

Lia3003 said...

wah, sangat 'nice'.. yang saya pernah jumpa lagi best..

dia pakai seluar jean, baju dia baju singlet yang tali kecik2 and nampak lah tali '*ol*' dia, pastu pakai tudung selempang belakang, sangat hampeh..

gambar tu lagi lah, bertudung litup gak lah kan [fenyen tudung sekang] tapi, terlupa pakai seluar..x pun seluar dia sama warna ngan kulit, mana tau..hoHo..

fiezah91 said...

adoyai pakai tudung tapi.. hmmm..malas nak ckp byk dah.. mcm2 je

naimah said...

ke orang yg edit ni..
urmmmm..

ribena.illina said...

ish3..pelikkkkkkkkk nih..cm ne lah die leh wat gtu..ke mmg die mental..tu yg jadi gtu? hehhe

qellissa said...

macam2 fesyen zaman sekarang ni..=)

Fhad said...

hahaha... ampes je.. tu mesti br lepas project lupe letak suar kat mane... hahahah

Yatre Hayati said...

seyes ker ada orang pakai macam ni???? hahaha

lumut esoklusa said...

bodow la komen fhad..hahaha..

aiseh gile ini olang.

911 said...

Adehhh.. lain macam je fesyen ni.

Iza said...

Salam

Ok..ok..think positif...dia terlupa nak pakai seluar /kain tu...tapi bajunya pun tak berlengan...huhu...susah nk ckp.fesyen baru kot...

Afiqah Azmee said...

seluaq lutsinar kutt :D

White Bird said...

dia pakai suar tu,sekaler dgn kulit,suar fit .

bersangka baik =) bulan baik ni

Puan aiNa Rahman said...

haihh...ni kes x ckup kain neh..kesiann. meh aina sedekahkan..kain byk yg x pakai kat umah

Linglung said...

style bodo gila babo ni weyyy!

taqie said...

wakaka.. mcm klaka je dressng mcm tu..klau nk ikut tren..bkn mcm tu.. tu songsang.. org skarang berfesyen jgk..but hkum tu ondai la sndr jaga.. da bsr..kubo pn tk lama lg paggil.. hihi

enyheartsdiamond said...

dia terberak dalam seluar kot.. sementara nak beli seluar baru, dia pakai lah macam tu ;p

¶A.K.I¶ said...

endon ni...
tgk taw dah!

fndrocka said...

mcm tak pakai kasut je..ke dlm bilik...sahih ke gambar ni.

black_mel said...

jijie:haha..maybe kot..nangis atuk dia tgk..

Syafiq Kadiran :owh..means pakai tudung sbb terpaksa?maybe..

FarhanaDr :tanda2 akhir zaman...

Lia3003 :nampak kat mana?tali ol tu,ol tu apa?

fiezah91 :yup2..dunia2...

naimah :xkot sbb background tu sbnrnya x kabur..just kaburkan sbb ada orang kat sekeliling dia..background mcm kat pasaraya..

ribena.illina :haha...xtau la plak..mybe kot..

qellissa :yup2..fesyen akhir zaman..

Fhad :gila kot..bulan puasa mana leh project..

Yatre Hayati:seyes..x caya?nnti cari yg baru lak..

lumut esoklusa :biasa la fhad..haha..gila?xsure..;)

911:mmg lain sgt2...;)

Iza:hurm..mybe kot..ttg baju pun mybe dia terlupa baju tu xde lengan..

Afiqah Azmee:hurm..bole diterima akal..;)

White Bird :mmg pandai la designer tu yer..mmg nmpak mcm kulit..nk tempah 1 la..cari kulit putih skit..hehe..

Puan aiNa Rahman :haha..dia xnk kot..nnti dia ckp ketinggalan zaman lak...

Linglung:haha...gila babo..hehe..

taqie:hurm..btul tu..kubo asing2...

enyheartsdiamond:ok..alasan paling bernas..hehe...

¶A.K.I¶ :haha..pandai la ko...

fndrocka:gambar btul background x blur..aku blurkan background sbb ada orang lain sekeliling dia..kalau ikut background mcm kat kedai2..ada kedai2..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hehehe.. pesen baru kot..
lupe atau saje2 buat lupa tu.. hihihihi

p3perak said...

owh.. ni fesyen update ke mel??
cantik la..
apa nama fesyen ni??
hehehehe..

Donha said...

ahaks! seluar dia ada dalam kete aku!

y@n@ M!B said...

org ni dh mcm mempersendakn tdg je -___-'