head

Nuffy

Wednesday, July 28, 2010

Aku menang 2 Tiket Filem Tekken[Thank You Nuffnang]

Kalau korang ingat entry aku tentang Tekken is in the Cinemas, sebenarnya entry itu untuk aku masuk contest yang di anjurkan oleh nuffnang dan hasilnya aku mendapat email di bawah ini:

Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Premiere Screening of  Tekken happening on;

Date : 4 August 2010 (Wednesday)
Time : 9.00pm
Venue : GSC Tropicana City Mall

TWO (2) invites have been reserved under your name and email address. Kindly confirm your attendance to the screening by sending a confirmation email to tekken@nuffnang.com before 12pm, 31 July 2010 (Saturday). Please do not reply to this email. Failure to confirm your attendance will result in your invites being revoked and passed to other bloggers.

Once you've confirmed your attendance by sending us an email, there will NOT be any reply from us. If you have not confirmed your attendance in time, you'll be sent a revoke email from us stating your invitations have been revoked. Should you confirm your attendance but not attend the screening without prior notification, you will be blacklisted from all our future events.A ticket collection counter will be setup at 8.30pm at the lobby of the cinema. Kindly collect the invites by 9.30pm as latecomers will not be entertained.

We look forward to receiving your confirmation email.

Cheers,
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd


Tetapi malangnya aku terpaksa menolak jemputan tersebut kerana aku ada klas yang pack dan padat.Aku betul2 teringin nak tengok citer tu sebab aku memang fanatik game tekken.Bayangkanlah aku mula main game tekken ni sejak tahun 2000.Genap 10 tahun aku main game tekken ni,sekarang dah keluar filem dia.

Apa-apa pun aku nak ucapkan terima kasih kepada nuffnang sebab bagi jemputan tersebut dan aku betul-betul tak sangka.Nuffnang tetap di hati. 

11 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

chantek la tuuuuu...dua kan...bak sini aku ngan boy nak tgk....huhuhuhuh ko tak yah..pg study....

White Bird said...

tahniah utk black.. ala ponteng je klas tu.. pi tgk filem sekali sekala bagus utk minda :p

KERAK NASI said...

jum kite 2 org..hahahaha...
abg mel..hahahaha..

y@n@ M!B said...

pas kt org len xleh ke??hohoho~ rugi rugi =p

Langit Pertama said...

Ala... Ruginyer...
Tiket free tu...
Xper2... Study lg penting

taqie said...

haha.. macam sama je kite ni..
ada jugak mng tiket dr nuffnang..
tp bkn g tgk tekken..
taqie msuk contest LG cookie monster party tuh.. dapat tiket g party tu..
n tak pergi pun.. eheh :)

p/s : study is priority no 1 :D

Solehah said...

pastu kasi tiket tu kat sape?

LiFe KaMi said...

best2 kena tgk ni..

SuRayA^i. said...

jdi, andakah tuan hamba bley mem'pass' ticket tsebut kpd sy?ahaha!
*kidding*

FaTiN said...

tak pernah dapat offer ni. nuff bagi randomly ke kena mintak? hehe ( padahal nak jugak :D :D )

Shirleen said...

congratssss :D