head

Nuffy

Sunday, May 29, 2011

[Video] Single Kumpulan Gula-Gula:Suka Gitu

 Ramai yang tertanya-tanya,apa cerita kumpulan gula-gula yang dikatakan sebagai SNSD Malaysia, kawan-kawan aku pun ramai yang bising nak dengar lagu diorang. Ok, untuk memenuhi permintaan kawan-kawan aku tu ini single pertama kumpulan gula-gula yang bertajuk Suka Gitu.


Video klip sewaktu pelancaran single pertama kumpulan gula-gula k-pop malaysia(pelik bunyi nih).Sekali dengar rasa-rasa macam dengar lagu kumpulan elite atau feminin dulu.
Ahli-ahli kumpulan gula-gula.AchieChaCha

 Erwina

Joy

 MeiMei

RaRa

So,yang mana korang rasa paling comel?
Kalau korang tengok kat facebook diorang,ini website official kumpulan gula-gula http://igula-gula.blogspot.com/ dan ini ada permohonan maaf dari the official gula-gula tentang pemakaian diorang dan dalam website tu ada tulis 4 daripada 6 anggota gula-gula ni bukan beragama Islam.


*sila klik untuk tumbesaran.

So,housemate aku yang die hard fan tu,aku dah wat entry skit ni.korang bole layan lagu ni puas-puas nak repeat banyak kali pun aku tak kisah TAPI sila gunakan headphone anda(pinjam kat orang lain pun takpe). Aku tak berapa minat lagu ni maybe bukan citarasa aku. Setiap citarasa orangkan berbeza.

p/s:Goodluck to gula-gula.

p/s:Kredit:Gambar di ambil dari facebook dan website the offical gula-gula.
3 comments:

'AQILAH said...

teringat kumpulan elite dulu2

missgee said...

Tak berkenaan sungguh ngan group nie..
Menyampah.. Sampah.. Errrrr..
huhuhu

enyheartsdiamond said...

saya suka mereka kerana mereka fasih berbahasa melayu terutamanya yang bukan Islam tu, MeiMei.. dah la comel :D