head

Nuffy

Monday, June 13, 2011

[Gambar] Pelakon Drama Hani, Nur Fathia nampak tetek

 
Aku bukak blog Izyan.com, aku terbaca pelakon drama Hani bergambar sexy.Walaupun tak menunjukkan semuanya, tapi aku rasa ini tetap dipanggil tetek atau payudara jugak kan?Tak mungkinlah orang cakap bahu dia. Nampak ker? Kalau tu bahu dia aku nak mintak maaf la. Tapi sebab rupa tak nampak macam dia, Google punya google, rupa-rupanya keluar berita harian.

Cari kat arkib berita harian, tajuk berita tu Serasi,Sehaluan.
Aku ambil sedikit petikan berita harian.

"Takut dengan persepsi penonton

Sementara itu, Fathia yang kini sedang menghabiskan baki penggambaran drama 13 episod berjudul Stanza Cinta mula resah dengan persepsi masyarakat karakter wanita bertudung yang kerap dipegangnya selama ini.


Bermula daripada iklan syampu hinggalah kepada drama Nur Kasih, Dea Sofea, Laila Asyikin, Hani, Hotel Hasanah dan termasuk Stanza Cinta semuanya menuntut wanita bernama Nur Fathia Abd Latiff ini mengenakan tudung.


Pendek kata, lebih 80 peratus menuntutnya memegang watak sebegitu.

“Saya tahu soal bertudung ini memang sensitif. Saya takut andai kata selepas ini saya menerima watak tidak bertudung, akan wujud pandangan negatif pula. Orang mula anggap saya bertudung sedangkan saya tidak begitu.

“Apabila saya keluar di khalayak ramai, ada yang tidak kenal. Betapa besar impak bertudung itu kerana orang lebih kenal karakter sebegitu berbanding diri sendiri. Tambah pula, kebelakangan ini saya asyik menerima tawaran bertudung,” akuinya yang ketika dihubungi sedang berada di lokasi penggambaran drama arahan Along Kamaruddin.
"

Untuk ikuti cerita lebih lanjut,korang boleh baca kat SINI.


Sayangnya, aku minat gila masa dia berlakon drama HANI dulu, sekarang layan novel la lagi bagus,tacing skit..hehe..

10 comments:

intan izani said...

kompem tu breast die. seksi bebenauu

wachak said...

Banyak nk komen ni tapi banyak juga ayat yg akan kena censored ni .... ha33

diana said...

pelakon belakang tu sedap je menonton..
hehehhe...

missgee said...

Tertutup kat tv..
Terbukak kat luar..

Tue je nak komen..
Sekian, Terima kasih.

black_mel said...

intan izani:thnx for the conformation xD

wachak:yup..kna censored..hehe..

diana :untung pelakon tu..xD

missgee:yup2..harap2 dia x pakai mcm ni dalam tv..apa yg dia bt mmg jd perhatian dan kritikan..sbb dia public figure..

~syue~ said...

lg cntik kalau dia brtudung kn.. :)

black_mel said...

yup..stuju..sbb tu minat dia dlm citer hani..xD

jasmine said...

yaallah..senang2 je die tunjuk mcm tu. terdedah sana terdedah sini bg pelakun lelaki belakang tu cuci mata..tak silap dulu pernah bace die pernah ckp mak die tak bagi die pakai seksi2..kalau dah tersembul mcm tu bukan seksi lg ke namenya mak oi..yg si fathia ni pun satu..da tau baju mcm tu sengaja lg duk tekan dada dgn tangan tu..teringat gambar die kat newspaper dulu ala ala mcm ni jga..lg satu die ni mase skolah dulu kwn ckp pakai tudung kn..kenape da jd mcm ni..aduyai..ni la artis malaysia..nk jd contoh budak2 akhir zaman..

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

fuyoh... bertudung tapi tunjuk tetek... apekah!.. haha

: kecuaian dalam filem KARAK didedahkan, jangan baca kalau belum tonton!
: AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm

Admin said...

saya minta maaf atas yg berlaku.

--
http://nurfathia.blogspot.com/